Divat minden mennyiségben

Mielőtt belevagnék egy hosszú értekezésbe akármiről, szeretném elmondani, hogy nagyjából miket fogtok itt látni. Természetesen az aktuális időszak divatszíneit, újabb darabjait, lelőhelyekkel ellátva, de ezeken kívül néha egy-egy sztár aktuális, vagy éppen régebbi baklövéseit is igyekszem leleplezni.

Idén nyáron hódítottak a pasztell árnyalatok: mind ruhákon, mind kiegészítőkön megjelentek. Bár itt az ősz, de a nyáron beszerzett göncöket nem érdemes kidobni, ugyanis ezek a holmik nagyon jól beleillenek egy szeptemberi vagy akár októberi összeállításba. Ha már egyszer visszautalunk a nyári trendekre, akkor muszáj szót ejteni a virágmintáról, ami – az meg egy dolog, hogy tavasszal – de idén ősszel is hódít! Bármilyen meglepő, de ez a mindannyiunkat a könnyű, kis ruhákra és lenge szoknyára emlékeztető minta megjelenik a szeles őszi napokon is. Szóval, ha egy divatlap címlapján ezzel találkoztok, akkor szó sincs szerkesztői hibáról, sem évszaktévesztésről.
A tavalyi jolly joker-darabok, a kockás ingek és szoknyák továbbra is divatban maradnak minden mennyiségben, az ízlésesség határain belül és azokon túl.

Szabó Laura

Bélap Rights Reserved.